T+31(0)85 01500 00 | E info@easysecure.nl Remote Support NL EN DE

Reserveringssysteem

Booking Experts

Booking Experts

De meeste vakantieparken lopen tegen dezelfde problemen aan. Veel verschillende systemen die slecht samenwerken, waardoor jij onnodig veel tijd kwijt bent aan het beheren van je vakantiepark. Booking Expert lost dit op. 

Door te integreren met onze software voor toegangscontrole is het mogelijk om direct een kaart, code of vinger te koppelen aan een reservering vanuit Booking Expert.


Stratech

Stratech

Een maximale bezetting, tijdbesparing, stuurinformatie en tevreden gasten zijn belangrijke uitdagingen waar u als recreatieondernemer voor staat. U wilt zich dan ook volledig op uw recreatiebedrijf kunnen concentreren, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over onder andere automatisering, (online) boekingen en touroperatorbeheer. Stratech-RCS is een compleet en goed doordacht reserveringssysteem voor de verblijfsrecreatie en biedt u als moderne recreatieondernemer een ruim aanbod van softwareoplossingen die u in staat stellen uw belangrijkste doelen te realiseren.


Of het nu gaat om het beheer van uw reserveringsadministratie, uitvoer van gastenmarketing, inzicht in uw managementinformatie, geautomatiseerde eigenarenafrekening of koppelingen met andere leveranciers: het complete reserveringssysteem Stratech-RCS ontzorgt u volledig en biedt u hierdoor de perfecte oplossing!


Hoe kunnen wij u helpen?

Ik wil:

Een online afspraak inplannen » Contact opnemen » Mij inschrijven voor de nieuwsbrief »