T+31(0)85 01500 00 | E info@easysecure.nl Remote Support NL EN DE
Ecos Systems

Ecos Systems

Als een internationaal opererend bedrijf, biedt ecos systems uitgebreide oplossingen voor het veilig en overzichtelijk managen van sleutels en goederen. Deze oplossingen kunnen “tailor-made” opgeleverd worden zodat ze aan al uw firma-eisen voldoen.

Deze oplossingen worden volledige geïntegreerd in de bedrijfsprocessen en aanwezige software systemen zoals bijvoorbeeld de toegangscontrole systemen van EasySecure.
ecos systems heeft zich geprofileerd als marktleider op het gebeid van elektronisch sleutelbeheerdoor continu met ontwikkeling en innovatie bezig te zijn en daarmee “state-of-art” technologie aan te bieden.


OPENCARD key management

OPENCARD key management

OPENCARD key management is onderdeel van de HOTEK HOSPITALITY GROUP, bekend als leverancier van innovatieve beveiligingsoplossingen en comfortproducten voor de hospitality branche en sinds 1999 actief in ruim 65 landen wereldwijd bij o.a. hotels, vakantieparken, cruise schepen, zorginstellingen en studentenhuisvesting.

De OPENCARD key management toepassingen op het gebied van sleutelbeheer en toegangscontrole zijn geschikt voor de totale facilitaire markt waar behoefte is aan een professioneel toegangs- en sleutelbeheer geïntegreerd in de bedrijfsprocessen en aanwezige software systemen zoals bijvoorbeeld de toegangscontrole systemen van EasySecure.


Neem contact met mij op!T: +31(0)85 01500 00
E: info@easysecure.nl
E: support@easysecure.nl