T+31(0)85 01500 00 | E info@easysecure.nl Remote Support NL EN DE

Toegangscontrole

ASSA ABLOY

ASSA ABLOY

Breid uw huidige toegangscontrolesysteem uit en bedien meer deuren met uw bestaande toegangskaarten en software. 

De draadloze sloten van Aperio® zijn snel en eenvoudig te installeren en kunnen bediend worden met uw bestaande toegangskaarten. Met de veilige, gecertificeerde en batterijgevoede sloten van Aperio® bespaart u zowel energie- als onderhoudskosten. Aperio®  is de juiste keuze voor grote én kleine bedrijven, die hun toegangscontrolesysteem willen upgraden.

De draadloze sloten van Aperio zijn volledig te beheren vanuit de EasySecure software. De samenvoeging van EasySecure en de Aperio productlijn zorgt voor een ideale combinatie van bekabelde (biometrische) toegangscontrole samen met draadloze sloten en paslezers. 


AXIS

AXIS

De A1001 controller is volledig opgenomen binnen de EasySecure software. Met de integratie van de A1001 Controller brengen we een ongekende vrijheid in de wereld van fysieke toegangscontrole. De AXIS A1001 is een niet merk-gebonden platform voor toegangsbeheer. Het is geschikt voor zowel kleine installaties als geavanceerde systemen voor grote ondernemingen en biedt een eenvoudig, intelligent en gestroomlijnd alternatief, of u dit nu voor 1 of 1000 deuren wilt gebruiken. Externe lezers kunnen nu eenvoudig worden toegevoegd binnen uw EasySecure omgeving! 

  • Keuzevrijheid voor componenten. Externe lezers van zowel AXIS zelf als andere fabrikanten kunnen eenvoudig worden toegevoegd. 
  • Volledige integratie in EasySecure. 
  • Tevens geintegreerd met andere AXIS systemen zoals de videosurveillance.

 


BioConnect

BioConnect

BioConnect maakt het mogelijk om biometrie toe te voegen aan uw bestaande (of nieuwe) infrastructuur voor toegangscontrole.

Het beheer van gebruikers, toegangsrechten, tijdzones en rapportages blijft in uw huidige software pakket. Of u nou met Paxton, Genetec of Lenel werkt, BioConnect maakt het mogelijk om vingerscanners en/of gezichtsherkenning toe te voegen zonder dat u gebruik hoeft te maken van twee aparte systemen. 

Via ons BioConnect platform ondersteunen wij de volgende integraties: 

BioConnect Integratie

 

 


DOM

DOM

Breng uw bestaande beveiligingssysteem en gebouwmanagement software naar het volgende niveau, met DOMConnect. Met deze digitale upgrade kunt u uw huidige systeem uitbreiden met deuren en andere toegangspunten zoals lockers, die voorheen niet konden worden beheerd. Nu kunt u de uitgebreide bibliotheek met digitale oplossingen van DOM naadloos integreren in uw huidige beveiligingssysteem, om u meer inzicht en controle te geven voor nog meer veiligheid en beveiliging. 

Een groot voordeel is dat u de manier waarop u uw huidige systeem gebruikt niet hoeft te veranderen. U kunt nu eenvoudig veel meer digitale oplossingen toevoegen, die u op precies dezelfde manier beheert en bestuurt als u gewend bent.


Nedap AEOS

Nedap AEOS

Het biometrische algoritme van Suprema biedt de hoogste authenticatie snelheid, hoge nauwkeurigheid en LFD (Live Finger Detection). Vanwege de hoge kwaliteit, look & feel en functionaliteit wordt Suprema wereldwijd in + 130 landen verkocht. 

Al deze voordelen zijn nu ook beschikbaar binnen de AEOS software van Nedap. De ‘BioStar Integration for Nedap’ is een plug-in waarmee de Suprema hardware toegevoegd kan worden binnen het Nedap AEOS systeem. Het registreren van biometrische templates is direct mogelijk vanuit uw AEOS omgeving.


SimonsVoss

SimonsVoss

Axis Communications introduceert samen met SimonsVoss Technologies GmbH een volledig geïntegreerd, IP-gebaseerd digitaal slot- en toegangscontrolesysteem. De samenwerking zorgt voor een geavanceerde, kostenefficiënte, draadloze vergrendelings- en toegangscontrole-oplossing en is een uitstekende vervanging voor het gebruik van conventionele sleutels.

Het gebruik van technologie voor draadloze sloten, en van digitale sleutels als alternatief voor fysieke sleutels, is de afgelopen jaren wereldwijd sterk toegenomen. Dat komt niet alleen doordat fysieke sleutels slechts een minimale beveiliging garanderen. Digitale sleutels zijn kostenefficiënt, en daarbij bieden draadloze sloten inmiddels dezelfde mogelijkheden die voorheen alleen beschikbaar waren via bedrade deuren, tegen veel lagere kosten. 

De draadloze sloten van SimonsVoss zijn volledig te beheren vanuit de EasySecure software. De samenvoeging van EasySecure en de SmartIntego productlijn zorgt voor een ideale combinatie van bekabelde toegangscontrole samen met draadloze sloten en paslezers. 


Suprema

Suprema

Suprema is een toonaangevende wereldwijde leverancier van oplossingen voor toegangscontrole, tijdregistratie en biometrie.. Door wereldberoemde biometrische algoritmen te combineren met superieure engineering, heeft Suprema in de afgelopen decennia innovaties geïntroduceerd in de beveiligingsindustrie.

Het uitgebreide portfolio van Suprema omvat biometrische toegangscontrolesystemen, tijd- en aanwezigheidsoplossingen, live scanners met vingerafdrukken, mobiele authenticatieoplossingen en ingebouwde vingerafdrukmodules. Suprema is uitgeroepen tot 's werelds top 50 beveiligingsfabrikanten en heeft een wereldwijd verkoopnetwerk in meer dan 140 landen met het nummer 1 marktaandeel in biometrische toegangscontrole in de EMEA-regio.

EasySecure is de distributeur in Nederland, Belgie en Duitsland en wheeft de gehele productlijn geïntegreerd in de eigen EasySecure software. 


Hoe kunnen wij u helpen?

Ik wil:

Een online afspraak inplannen » Contact opnemen » Mij inschrijven voor de nieuwsbrief »