T+31(0)85 01500 00 | E info@easysecure.nl Remote Support NL EN DE
ASSA ABLOY

ASSA ABLOY

Breid uw huidige toegangscontrolesysteem uit en bedien meer deuren met uw bestaande toegangskaarten en software. 

De draadloze sloten van Aperio® zijn snel en eenvoudig te installeren en kunnen bediend worden met uw bestaande toegangskaarten. Met de veilige, gecertificeerde en batterijgevoede sloten van Aperio® bespaart u zowel energie- als onderhoudskosten. Aperio®  is de juiste keuze voor grote én kleine bedrijven, die hun toegangscontrolesysteem willen upgraden.

De draadloze sloten van Aperio zijn volledig te beheren vanuit de IdentySoft software. De samenvoeging van IdentySoft en de Aperio productlijn zorgt voor een ideale combinatie van bekabelde (biometrische) toegangscontrole samen met draadloze sloten en paslezers. 


AXIS

AXIS

De A1001 controller is volledig opgenomen binnen de IdentySoft software. Met de integratie van de A1001 Controller brengen we een ongekende vrijheid in de wereld van fysieke toegangscontrole. De AXIS A1001 is een niet merk-gebonden platform voor toegangsbeheer. Het is geschikt voor zowel kleine installaties als geavanceerde systemen voor grote ondernemingen en biedt een eenvoudig, intelligent en gestroomlijnd alternatief, of u dit nu voor 1 of 1000 deuren wilt gebruiken. Externe lezers kunnen nu eenvoudig worden toegevoegd binnen uw IdentySoft omgeving! 

  • Keuzevrijheid voor componenten. Externe lezers van zowel AXIS zelf als andere fabrikanten kunnen eenvoudig worden toegevoegd. 
  • Volledige integratie in IdentySoft. 
  • Tevens geintegreerd met andere AXIS systemen zoals de videosurveillance.

 


Neem contact met mij op!



T: +31(0)85 01500 00
E: info@easysecure.nl
E: support@easysecure.nl