T+31(0)85 01500 00 | E info@easysecure.nl Remote Support NL EN DE

Voor het voorspoedig laten verlopen van een project is goede projectregistratie van groot belang. Dit biedt u namelijk de kans om uw project efficiënter in te plannen. Doordat u meer inzicht krijgt in de planning en u beter kunt anticiperen, kosten uw projecten minder tijd waardoor u efficiënter werkt. Als gevolg hiervan ervaren uw medewerkers minder werkdruk en worden er kosten bespaard. Doordat u minder tijd hoeft te besteden aan uw projecten, maakt u minder loonkosten en ook de overheadkosten, zoals de eventuele huur van de ruimte waarin u aan het project werkt, liggen lager.

Handige, snelle en overzichtelijke projectregistratie

Wanneer u tijdens uw project gebruikmaakt van het projectregistratiesysteem van EasySecure International heeft u altijd en overal een overzicht van de uren die aan het project zijn besteed. Het invullen van het registratiesysteem is zeer eenvoudig en verloopt snel. Doordat deze gegevens online worden opgeslagen, kunt u de gegevens snel opvragen. En omdat onze projectregistratie online werkt, heeft u hiervoor alleen maar een internetverbinding nodig. Registratie is mogelijk via biometrie, mobiele telefoon, persoonlijke kaart, tag of code.

Introduceer onze projectregistratie in uw bedrijf

Profiteert u binnenkort ook van de voordelen van ons registratiesysteem tijdens uw project? Zo werkt u straks ook efficiënter en bespaart u dus tijd én geld! Verder werken onze systemen volkomen veilig. Introduceer daarom ook onze projectregistratie in uw bedrijf. Wij helpen u hier graag bij als u belt naar +31(0)85 01500 00.

 

Neem contact met mij op!T: +31(0)85 01500 00
E: info@easysecure.nl
E: support@easysecure.nl