T+31(0)85 01500 00 | E info@easysecure.nl Remote Support NL EN DE

Een tijdregistratiesysteem is van uitzonderlijk belang voor uw organisatie. Op basis van de gegevens die door een dergelijk tijdregistratiesysteem verzameld worden, bepaalt u immers mede hoe u uw werknemers beloont. Tijdregistratiesystemen werken echter vaak omslachtig en maken geen gebruik van moderne en eenvoudige registratiemiddelen. Hoe zou u de registratie aanzienlijk kunnen vereenvoudigen, bijvoorbeeld met een veel praktischer kloksysteem voor uw personeel? Met een tijdregistratiesysteem van EasySecure International! Zo maakt u – mede door handige software – de urenregistratie van uw personeel eenvoudiger voor hen, maar ook voor uzelf.

Eenvoudig in gebruik: een innovatief tijdregistratiesysteem zorgt voor minder kosten & meer controle!

Onze innovatieve tijdregistratieregistratie systemen werken op basis van de mobiele telefoon, kaart, tag of code. De mobiele telefoon kan gebruikt worden als toegangskaart voor registratie. Omdat men de eigen smartphone als sleutel gebruikt, vermindert dit het risico op verlies en onderhoudskosten. Bovendien zullen gebruikers hun smartphones minder snel afgeven om zeker te zijn van correcte tijd- en aanwezigheidsregistratie. EasySecure International is specialist in de juiste tijdregistratie. Van een eenvoudig Excel-document tot aan volledige cloud integratie voor planning, tijd en verloning. Registratie is mogelijk via biometrie, mobiele telefoon, kaart en/of code. Zo heeft u een exacte bepaling van werktijden en weet u zeker dat fraude voorkomen wordt. Onze tijdregistratiesystemen zijn eenvoudig in het gebruik, bijzonder betrouwbaar en zijn tevens beschikbaar voor elk budget. Met een tijdregistratiesysteem van EasySecure International houdt u eenvoudig de uren van uw personeel bij, terwijl u wel rekening houdt met hun privacy. Behalve voor een tijdregistratiesysteem kunt u bij ons terecht voor de volgende diensten:

Lees ook meer over:

Kies voor een tijdregistratiesysteem op maat

Informeer vandaag nog volledig vrijblijvend bij EasySecure International en laat u voorlichten over de vele mogelijkheden voor de tijdregistratie van uw personeel, een kloksysteem en urenregistratie met de nieuwste software. Vraag naar de specificaties van een tijdregistratiesysteem en kies voor een applicatie op maat. Veel van onze systemen zijn op uw wensen en behoeften aan te passen. Op deze manier weet u zeker dat u de juiste oplossing voor uw situatie kiest. Neem contact op voor meer informatie over bijvoorbeeld tijdregistratiesystemen, software voor urenregistratie en een kloksysteem voor het personeel. U bereikt ons op telefoonnummer +31(0)85 01500 00.

 

Neem contact met mij op!T: +31(0)85 01500 00
E: info@easysecure.nl
E: support@easysecure.nl