T+31(0)85 01500 00 | E info@easysecure.nl Remote Support NL EN DE

EasySecure International Rotterdam levert al meer dan tien jaar systemen voor toegangscontrole en identiteitsmanagement. Hier zit ook de nieuwste software bij inbegrepen, die het mogelijk maakt het systeem via de cloud te beheren. Technologische vernieuwing, dat is waar wij dagelijks naar streven en waar wij ook bekend om staan, zowel bij onze klanten als bij internationale collega’s. Systemen die de veiligheid in uw bedrijf garanderen én verhogen, betrouwbare toegangscontrole en effectief identiteitsmanagement, dat is wat u van onze producten en service mag verwachten!

Oplossingen voor identiteitsmanagement

Wij bieden diverse oplossingen aan om identiteitsmanagement af te stemmen op uw organisatie. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld helpen met onder meer:

Met technieken zoals vingerscans is bijvoorbeeld ziekteverzuim gemakkelijk te registreren en is het inklokken voor een collega geen optie meer. Of u nu op zoek bent naar handige software voor identiteitsmanagement of dat u persoonlijke inlogsystemen zoekt voor uw werknemers, wij helpen u graag met ons ruime aanbod aan innovatieve oplossingen. Wij u adviseren over en helpen met het implementeren van onder andere de software voor toegangscontrole, tijdregistratie en aanwezigheidsregistratie en de hardware op basis van biometrie (vingerscanner of gezichtsherkenning) kaartlezers en codetableaus.

Toegangscontrole op basis van biometrie: eenvoudig en duidelijk

Tegenwoordig hebben veel organisaties baat bij een toegangscontrolesysteem en identiteitsmanagement in het algemeen. In de afgelopen jaren is het aantal mensen dat parttime of onregelmatige uren werkt namelijk flink gestegen. Ook zijn meerdere bedrijven vaak in één gebouw gevestigd. Door deze veranderingen is het overzicht van de aanwezigheid van personeelsleden steeds onduidelijker geworden. Om de aanwezigheid goed te controleren, is het laten installeren van een toegangscontrolesysteem een goed idee. 

Lees ook over:

RFID & toegangscontrole

EasySecure International Rotterdam is de nummer één in identiteitsmanagement en dat laten we onder meer zien door onze innovatieve systemen op basis van gezichtsherkenning, vingerscan, kaart, code of mobiel.

Zo wordt er eenvoudig vastgesteld wie er toegang heeft tot bepaalde locaties en worden ‘onbevoegden’ snel en daadkrachtig geweerd. Ook wijzigingen en afmeldingen zijn in no time in dit systeem te beheren.

Ons RFID-toegangscontrolesysteem biedt verschillende toepassingen voor onder meer toegangscontrole, tijdregistratie, aanwezigheidsregistratie, projectregistratie en bezoekersregistratie. Graag maken wij voor u een systeem op maat, helemaal ingericht volgens uw wensen.

Kies voor een eenvoudige toegangscontrole van een specialist in biometrie

EasySecure International biedt toegangscontrolesystemen die gebaseerd zijn op biometrie; denk aan gezichtsherkenning of de vingerscan. Ook hebben wij systemen gebaseerd op kaart, code of registratie via de mobiele telefoon. De ideale toegangscontrole situatie bestaat uit een samenstelling van de juiste componenten; bij EasySecure bent u aan het juiste adres!

Kies voor een oplossing op basis van biometrie? Dan zijn verloren kaarten en doorgegeven codes verleden tijd. Indien gewenst, kan een tijdregistratiesysteem of een aanwezigheidsregistratie systeem eenvoudig gekoppeld worden. Eenvoudig en snel, dat is waar de toegangscontrolesystemen van EasySecure International bekend om staan. Bekijk ons assortiment of bel naar +31(0)85 01500 00.

 

Neem contact met mij op!T: +31(0)85 01500 00
E: info@easysecure.nl
E: support@easysecure.nl