T+31(0)85 01500 00 | E info@easysecure.nl Remote Support NL EN DE

Heeft u interesse in producten voor toegangscontrole, tijdsregistratie en aanwezigheidsregistratie die werken door middel van een vingerscanner? Neem dan eens contact op met EasySecure International. Ons bedrijf werd opgericht in 2005 en heeft zich ontwikkeld tot een specialist op het gebied van biometrie. Investeren in nieuwe technologieën en innovatie, dat is waar onze medewerkers zich dagelijks voor inzetten. Bent u niet op zoek naar een systeem voor toegang met een vingerscan maar maakt u liever gebruik van een paslezer of een toegangssysteem met gezichtsherkenning? Dan zijn we u ook graag van dienst.

Aanwezigheid, toegang en uren eenvoudig controleren met een vingerscanner

De aanwezigheid en de uren van uw werknemers controleren, of de toegang van uw bedrijf beveiligen, het hoeven geen lastige en tijdrovende taken te zijn. Een simpele registratie via de mobiele telefoon, vingerscan of kaart kan u een hoop werk uit handen nemen.

EasySecure International is een expert op het gebied van producten die werken met een vingerscan en toegangscontrole op basis van vingerafdrukken. Ook kunnen wij u adviseren over het gebruik van biometrie binnen de AVG regelgeving. Al onze producten hebben naast biometrie ook een kaartlezer beschikbaar als alternatieve registratie.

Met onze oplossingen kunt u kiezen uit intelligente kaartlezers, vingerscans, gezichtsherkenning, codetableaus, draadloze cilinders en draadloze deurbeslagen. Registratie is mogelijk met mobiele telefoon, kaart, tag, code, vinger en/of gezicht.

Naast toegangssystemen vindt u in ons assortiment ook systemen voor de aanwezigheids- en tijdsregistratie van uw werknemers. Zij hoeven slechts hun vinger, mobiel, kaart, gezicht of code te laten scannen en ze hebben toegang tot het pand of bepaalde delen en/of diensten binnen het bedrijf. De toegangscontrolescanner staat in verbinding met software die de aanwezigheid en uren registreert.

Optimale veiligheid en gebruiksgemak met een paslezer

Het belangrijkste bij toegangssystemen zijn veiligheid en gebruiksgemak. In ons assortiment vindt u systemen die altijd aan deze twee eisen voldoen. Dat was uiteraard al het geval bij de vingerscanner, maar dit geldt ook zeker voor de paslezer en onze draadloze oplossingen. De veiligheid wordt gewaarborgd doordat u alleen geactiveerde passen geeft aan uw werknemers of andere bezoekers. Het gebruiksgemak ervaart u al snel wanneer u met dit systeem werkt. Houd uw pas, tag of mobiel voor de paslezer en de betreffende deur wordt geopend. Optimale veiligheid en gebruiksgemak gegarandeerd!

Gezichtsherkenning voor toegangscontrole of tijdsregistratie

Ook gezichtsherkenning is een veelgebruikte vorm van biometrie. Wat levert een toegangssysteem met gezichtsherkenning u op? Het is extra veilig, want niemand kan zich voordoen als een ander persoon. Daarnaast zijn pasjes, druppels en kaarten niet meer nodig bij een gezichtsherkenningssysteem. Daardoor komt het niet voor dat personeelsleden, of andere personen die toegang hebben tot uw pand, pasjes of kaarten verliezen met alle gevolgen van dien. Onze systemen op basis van gezichtsherkenning zijn razendsnel en contactloos.

Lees ook over:

Informatie over onze systemen met vingerscanner of paslezer

Heeft u interesse in de systemen met gezichtsherkenning, vingerscanner, mobiele telefoon, codeof paslezer die EasySecure International u te bieden heeft en wilt u informatie over onze producten ontvangen? Bel gerust naar +31(0)85 01500 00Wij staan u graag te woord.

 

Neem contact met mij op!T: +31(0)85 01500 00
E: info@easysecure.nl
E: support@easysecure.nl