T+31(0)85 01500 00 | E info@easysecure.nl Remote Support NL EN DE

Toegangscontrole oplossingen voor particulieren

 


Wat denkt u hier van? U rijdt de oprit van uw huis op en regelt het openen van de poort op afstand met de mobiele telefoon. De voordeur opent u ook met de mobiele telefoon, vingerscan of gezichtsherkenning. Het alarm schakelt u net zo eenvoudig uit. Een “slim huis” zorgt voor verhoogde beveiliging!


Nooit meer verloren sleutels
De kinderen kunnen buiten spelen zonder een sleutel mee te nemen en gaan naar binnen door het gebruik van biometrie. Nooit meer een bos sleutels in uw zak tijdens het sporten. Met de vingerscan of gezichtsherkenning is het mogelijk om de deur razendsnel te openen. Leuke bijkomstigheid is dat het er tegelijkertijd mooi uit ziet bij de entree van uw woning.

Geef oppas, schoonmaker of visite met één druk op de knop toegang. Met hetzelfde gemak blokkeert u de toegang weer.


Oplossing met biometrie, kaartlezers en mobiele toepassingen.
Wij bieden diverse toegangscontrole oplossingen met verschillende registratie mogelijkheden. Denk aan gezichtsherkenning, vingerscan, mobiele telefoon, kaart, tag en/of code.


Integratie
EasySecure International kiest nadrukkelijk voor integratie en zorgt daarbij voor de ideale samenstelling. Integreer uw toegangscontrole scanners bijvoorbeeld met uw alarmsysteem, camerasysteem of met een domotica systeem. Schakel uw alarm uit met uw gezicht of bedien de verlichting met uw vinger.  De mogelijkheden zijn legio. Super eenvoudig in gebruik en heel veilig.


Uw voordelen op een rij

  • Geen gedoe met sleutels
  • Meer gemak
  • Meer veiligheid en overzicht
  • Mooi design
  • Smart living


 

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Ik wil:

Een online afspraak inplannen » Contact opnemen » Mij inschrijven voor de nieuwsbrief »